Sunday, December 30, 2012

Wak Gelas 1st Giveaway: Secondhand Ipod

wak lu, wak lu, wak lu!! heheh terus terbayang nabila huda cakap dalam ceghita BOHSIA 2: JALAN KEMBALI...haha!


AG jangan merepek sangat, dahla esok ada exam, boleh lagi merewang dekat sini, ekau ingat malam ni ada kenduri ke nak rewang-rewang, hah?!

makin dekat nak exam ni lah, macam-macam benda mengarut AG buat.

maggi tom yam tu rasa makin hari makin sedap pulak. pejam celik dah habis satu peket.

dan lappy ni pulak makin hari makin rajin buat rengekan manja minta dibuka, AG lemah kalu ada rengekan-rengekan manja ni. Lemah iman la katakan. Orang lain hafal tu hafal ni, AG duk blogwalking... yela nak keluar walking kat taman rasa semangat sangat, nak shoppingcomplexwalking pun fulus tak tergapai dek impian! haduh! jangan la tonyoh kepala AG kalau ye pun ayat tu bahlul!


hohahohahoha, ni lah dia, sedar dari tadi entry ni tak berkait dengan tajuk, sila lihat di bawah ye!



program di atas dianjurkan oleh WAK GELAS. klik je kat nama die terus bukak page blog die! kawan-kawan jomla join, kan daripada meronggeng tak tentu pasal, kurang-kurang kot dapatla makhluk di atas.....
hahahahaha

memanglah, bukanla I-PONG ekau nak rebutkan, tp at leastttt...............huhu!

sokong wak!

2 comments:

Wak Gelas™ said...

salam cik azwa., timekaseh sudi join GA wak tuu.., muger2 berjaye yeee..., ehhHhee

Azwa Ghazali said...

nak ipod nak ipodd.....heheh