Sunday, December 23, 2012

TULISAN TANPA TAJUK

whoa!!!

bukan nak bagi salam ke ape engko ni cik kak oiiii...duk whoa2x.... ingat apa? pertandingan vokal bukan sekadar rupa ke hah! Assalamualaikum! haaa itulah calon menantu mak jemah! mak bedah atau mak senah!! hahaha... amboi sakan hangggg....!

pagi-pagi lagi dah ada mesej masuk. aku ni spesies cepat terjaga tapi amat liat nak bangun. berita ada cikgu aku meninggal tyme accident pukul 1.30 pagi tadi dekat area Kemasik, masuk berita dan surat khabar, nak baca klik je link ini------>BERITA HARIAN. Kematian itu pasti. Jom layan video Anwar Hadi, yang pasti, he always had his massage delivered in his video! aku suka dia!  I love you for a thousand years....... hah masuk mood Bella and Edward!!.. Zapp, layan dulu ye!

video

okeyla, dah tengok Anwar Hadi kan? Jangan tengok banyak kali sangat, AG jeles kotttt!! hey semut! Anwar Hadi tu kenal kau pun idokk nak jeles-jeles.... 

blog Anwar Hadi pun best jugak, korang carik la sendiri, hahaha....! 

agenda sebenar aku update blog ni sebab dah lama sangat tangan dan minda aku merengek nak buat projek baru bersama, projek baru bersama, bukan projek baru bernikah! bersihkan otakmu, bersihkan otakmu, kawannn, sleeq, najwaa...aku yang patut,,,,woi!!! hang nak update blog tu boleh tak jgn pikiaq lagu sangatt!!   

blog aku ni bukan ada follower beribu punn... bukan Maria Elena, or adik iparnya Fatin Liyana ni... ni Fatin Azwa Ghazali je pun. Ada jugakla tempias Fatin Liyana tu habaq hanggg....
at least I wrote for myself.

mood = tengah nak makan laksa penang mak AG buat. 

31/12 ni start final exam hokkay! FOINALL!!


dan hakikatnya AG masih di depan lappy!

ni mak hang taw ni naya hanggg....


and pejam, pejam, pejam and dekat nak exam ni baru nak celik, my first year as a student of Bachelor of Mathematical Science in UIA Kuantan is meeting its full stop. 
WHOA!- sebab lepas ni nak cuti lama!
CUAK-sebab da nak final exam! (cuak tu tak datang lagi sebenarnya!)
and....

guess what?

IT'S BEEN A YEAR KNOWING YOU, FRIENDS......
DE ORANJE

SENYUMM=)

KERETA ROSAKK..=(

BITHDAY MIRAHH..=)

NGAN PIQAHH...

NGAN PIQAH LAGIII.....

MAIN BOWLING LA SANGATT....

SASTERAWATI-SASTERAWATI NEGARA

IKOD2012-MYANMAR MARII!YADE-YADE

PUTERI GEMALAI DARI MYANMAR

BIRTHDAY MIRAH-KAT ESKELATOR TUUU

DINNER BATCH-CURIK DARI HAFIZAH HANAPI

LAI-LAI...MAKAN2X....

DA SISTERS..

.BEST BATCH.

AND THAT'S THE END.

sendu yang menyapa itu
pasti pergi
menuntun senyum yang mengganti

tangis yang antagonis itu
pasti pergi
memimpin watak bahagia untuk berkunjung lagi

kawan
temani aku waktu gelap bersama
kerana aku biasanya takut akan tidak hadirnya cahaya

teman
hiasi aku waktu kejian datang melanda
kerana aku rasa kau perhiasan diriku yang paling berharga

sahabat
tika aku rasa mati itu paling layak untukku
terima kasih kerana wajah-wajahmu yang datang menerpa
membuat aku berfikir semula
tentang rasional dugaan demi dugaan yang melanda



nice to meet you.


SINCEREly from: NOOR FATIN AZWA BT GHAZALI