Sunday, December 30, 2012

New Year Giveaway by Sheera Aya

join giveaway lagiiiii.........................!

gilo!
gilo!
gellong!

my first impression on the owner of this blog is: 

bile AG NAK CANTEKK MACAM MINAH NII..........

aw.so sad.....


this is the third giveaway stuff that AG joined.







kepada mana-mana rakyat jelata yang rasa nak join, jangan segan-segan, jangan malu-malu, jangan buat-buat malu, jangan bersedih-sedu, jangan tidak berkutik di situ, apa lagi, klik ajelah gambar itu!!!


nampak tak kat banner tu, sponsored by: MISS KAWAII SHOP....

kawaii..kireii.

korang, jemputlah join: Nieyxzha HassanMisz FazieCikgu Ma





9 comments:

Sheera Aya said...

dear, thanks for joining. i dah update link u kat sini. sambil tu boleh bw peserta lain :)

http://www.sheeraya.my/2012/12/senarai-peserta-new-year-giveaway-by.html

Azwa Ghazali said...

thanx aya for da visit...moga2 dpt adiahh..=)

Quera Aini said...

Blogwalking here dari segmen yg same :) GOOD LUCK dear! following u dear, follow me back :)

http://gadisemasa91.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

fara tyqa said...

fara dr GA yg same .
singgah sini n follow .
gud luck ! =D

http://daxkechixsonly.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

Azwa Ghazali said...

hai fara, nice to know you.!

thanx follow!

gud luck to u too dear!

eymasu said...

Dari GA yang sama..jom dtg blog saya..(^_^)

http://eymasushoppe.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

Azwa Ghazali said...

done follow ur site dear....btw gud luck!

Sitidotshahira said...

Salam :) dari GA yang same . Gudluck ! ^^


http://diarybersepahku.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

Secret Of Shaila said...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama..^^ jemput singgah+komen blog saya^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html