Monday, May 27, 2013

DALAM PANTANG TAPI NAK JUGAK

roti cicah teh o panas.
gardenia berkasih-kasihan dengan boh.
mengancam. solid. haha. AG hang pasai apaaaa?

dilanda kelaparan dan mencapai klimaks nafsu makan.

lalu dengan rajin merembat kettle letrik roomate yang sudah selamat melelapkan matanya yang ayu itu.

sebenarnya AG dalam pantang.

hari tu azam bukan meain kau jemahhh...

taknak tengok movie lagi selagi tak habis masa perang ni.

taknak menyibukkan diri dengan blog ni selagi tak habis perang ni.

taknak bermuka buku sangat kan.

apa lagi senah?

oh tak nak tidur banyak, kan?

anugerah pembuat azam paling debomm kaulah kan?














sudahnya, tidur banyak, fb lagi meriah, blog pulak makin gatal nak join segmen itu ini. waduh parah.

dalam pantang, tapi nak jugak. 
brangan nak dean's list. hoh sempat lagi?

oh, nak dean list kena langgar pantang ke apa?

okeh entry bengong.

meh nak tunjuk.
*SLIP FINAL EXAM.*









so?






hoh. merah mak ngah. takut aku.










omey tak?
tadi intai wall Mulawafashion.

cuci mata. heheh.

wish me luck ya? =)


3 comments:

tenku butang said...

amboii.. dlm pantang tapi semuanya hupdate yea!! hu2

Che Rosliza Che Mat said...

singgah dan follow sini...

kami sembang said...

hi , follow back my blog . dapatkan berita-berita dan isu semasa yang terkini di blog saya .
kamisembang.blogspot.com . jom terjah blog tu klik je tulisan tu . follow back k .