Monday, April 29, 2013

TIME TO SAY THANK YOU =)

okey AG nak merepek sikit hari nii...

dah buat entry GA and segmen je, terasa nak buat entry penghargaan pulak.

1. Terima kasih buat sis Nabihah Ahmad, empunya segmen ni, 
 FIRST GIVEAWAY BY NABIHAH AHMAD

AG menang nose pore strip, sponsored by sis ARYA ADDIN klik la nak blogwalking.... thanx sis!

2. Terima kasih buat BUDAK VANILLA sebab buatkan header yang awesome kat atas! thanx sgt2x taw!
 boleh pm dia kalau nak tempah header! klik je nama die tu, link fb die okey =)

3. Terima kasih buat WANE, sebab bagi peluang AG jadi sponsor segmen dia niiii------->sini, due 4/5 ni, join kalau tak join lagi taw! follower pun dah bertambah and segmen tu nampak boleh tahan jugak sambutannya =).thanx!

4. Terima kasih buat BRO ADAM FAIZ sebab dah buat cursor nama AG ni....tekan nama dia, tu link fb dia. jeng jeng jeng! ni cursornye, 

5.Terima kasih APIT sebab doodle ni!
jangan jealous!
AG join segmen GADIS BLOGGER DSLR yang APIT buat hari tu!



tengah TUNGGU HADIAH DARI SEGMEN-SEGMEN YANG LAIN PULAK!

"perkenalan kadang-kadang tidak memerlukan tautan mata, cukuplah sekadar aku kau meminati suatu perkara yang tiada beda."

nice to know all of you! =)




3 comments:

Ismah Atikah said...

Anda di tag. Wee XD http://diaryismah.blogspot.com/2013/04/the-2nd-giveaway-by-farah-arina.html

syaewewwie abdull said...

jom komen entry yg ni ..sya masuk contest komen terbanyak ..

http://elsaulfahdotnet.blogspot.com/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html

iu-hazirah said...

jom join
hadiah menarik menanti anda

http://www.iuzira.com/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html