Friday, January 4, 2013

Jubah Abaya Dubai Giveaway

pohon itu sungguh rendang, hai ada 3 paper lagi pun ekau boleh bersenang-lenang?!

entah pape pantun tersebut, duhai MISS AG yang tak berapa pandai mereka pantun!

                               ce usha ni, usha la macam usha mamat hensem kat kedai mamak
usha la sampai kawan sebelah kau perasan n kata, wa kalau ye pun nak tengok tu cover la sikit.....
dan akhirnya malu sendiri.

mula mengusha.

+wahhhaw!+*ape? hijau ni xcantik?*
.
.
.
.
.
.
+blink2x+



+lembut,kan?+


KALAU SUDAH BERKENAN DI HATI, TAK USAH LAGI TERMENUNG PANJANG, MENUNGGU EMPUNYA DIRI DATANG BERTANDANG, APALAGI, KUMPUL ORANG HANTAR ROMBONGAN MEMINANG!


FINE, jangan mengamuk lagi, AG taw cik akak dan cik adik sudah terasa aura mahu melempang AG dek post yang ahh,,,
"tak make sense, la dik oii,,,,"

orait, jubah-jubah kat atas adalah hadiah giveaway yang dianjurkan oleh blog CORETAN RASA dan ini bannernya,



nak join, klik gambar di atas.

AG memang kebetulan sudah lama mencari jubah, percaya atau tidak, takde satu pun lagi koleksi jubah dalam locker tu.

lepas tu terjumpa pulak orang nak bagi free ni, apalagi, peluang datang sekali je mak jemah oii!

syarat-syarat GA ni pun simple je,


                                                                           1. Blogger

  • Jadi follower blog ni dan blog http://www.dobuy.blogspot.com/
  • Buat simple entry bertajuk Jubah Abaya Dubai Giveaway .   
  • Jangan lupa letakkan banner dan syarat2 penyertaan  
  • Anda perlu letakkan url post giveaway ini ke dalam entry anda.
.
       2. Facebook

  • Like page Do Buy Dazzle
  • Like post ini (seperti gambar di sebelah).
  • Share ke wall Facebook anda mengenai giveaway ini & tag Do Buy Dazzle


senang,kan?
and the more important is, those jubah are awesome!!!!!

moga-moga ada rezeki tahun baru ni.
nanti AG pakai jubah baru, uolls jangan jeles.
diulang,jangan jeles.


*AG,GA
macam sama je, ekau memang suka eh join GA ni......gila adiah ke apo?

moh ramai-ramai join giveaway ni.







2 comments:

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] said...

Good Luck dear..
COmmey2 jubah..like2..=)

L said...

gudluck utk exam yerk. =)

jom singgah baca.. =)
http://lolz-l.blogspot.com/2013/01/allah-maha-penyayang.html