Wednesday, January 26, 2011

..untitled:kamikaze..

dee....
baru habes mengharung suara madam ruzanna dan menyumbat store data dlam kpala aku dngan teory one dimensional-array dgan two dimensional array...ape perkakas tu wei...anggap je la nk bina bbrapa tmpat store element dalam coding...haha..punimm dah..kan33??...ingat, one dimensional tu ade row je meanwhile yg two-d array tu ade row and column..huhu...td belajar mcamane nk buat pengiraan matrices dalam programming..
hasilnya...aku rase macam nk ckap kt mak yg aku skarg da berpotensi untuk buat kalkulator sendiri....wahh..

yakin tahap orbital hybridization btol....

apekah yg menyerabutkan aku sekarang ni?nak aku bg list ke?
-pojep comp2
-next full-of-quizzes week
-this scared-by-btn weekend..
-uncountable-decker of tutorials
-coming soon final exam yg bergenre seram
-apekah lg?
-notis about the inter-sem vacation(kne bwak balik sume barang)
-and.....
-an annoying fun classmate..haha....



actually...aku rase sdang menunggu satu bangunan jatuh atas muka aku...dah taw bngunan nk jatuh, xrety2 jgak  nk bertindak...haisyy..teori ape tu?? cllision theory? edeal gas law? caramel's rule? ermm.... as usual, again, it's sufi law...haha xmalu buat law sendiri...yela dah taw byk kerja ni duk mengadap facebook jgak..kan? kan da terkena dahi sendiri...urmm.....pejam pastu celik, da nk final exam...hwaaaaaaaaaaaaaaa.....takuttt....ade sape2 bley jd aku punyer tutor ni..especially for chemistry...
dulu ade jgak amy..wanna...nak tnye wanna tkut plak die bz study... amy ade kat mesir... lame lg nk tggu aku smpai mesir tuu...

ruru...

hari ni serabut tahap berkecamuk...pg tadi nk print assignment xkwar piawai yg aku nak... pastu nyaris2 nk jd macam pribahasa kawan punye assignment aku skali dapat markah..wei marah cikgu bm aku bace pribahasa cetusan aku ni...gugu....nyaris2 nak hantar assgnment kwan aku and edit name je pastu antar kat madam td...
tapi semangat aku nk print sekali agi tgahari td mencapai tahap kamikaze apabila lunch pun aku skip..lpas berjaya print terus g klas chemy....mane nk ade org ag law tyme tu baru 15 minit sbelum start klas... blaja chemy berbekalkan zero pre-reading and zer0-energy value taken from lunch is equal to ketidakcukupan oksigen tahap petala kelapan...mula la terkial sana sini mintak air ngan org sblah...and sir tu pun xingat2 name aku..da nk abes sem ni sir....huhu....hati nyamuk da td...bak kata ben10 malaya, hati nyamuk tu mksud dye kcik ati...haha...actually xkesa sgt pun....susa ek name aku...

pensel2B want and have to make herself clear....
daa..
jersi malaysia comey kann?=)

1 comment:

pensel2B said...

hwa...ltey jd student ke manusia??